İMAŞ EUROBLECH FUARI’NA KATILDI 17.11.2014

Her iki yılda bir Almanya’nın Hannover şehrinde gerçekleşen EuroBLECH fuarı, bu yıl 21-25 Ekim tarihleri arasında düzenlendi. Son teknoloji ürünlerini görmek, test etmek ve bağlantılarını genişletmek amacıyla yüzlerce ülkeden binlerce ziyaretçinin katıldığı fuara, Türkiye’den de 88 firma katılım gösterdi.
İmaş Makine’nin bu yıl ilk kez katıldığı EuroBLECH, sektörün uluslararası alanda en büyük fuarı olarak gösteriliyor. Sekiz holden oluşan ve 141 bin 100 metrekarelik alan üzerine kurulan fuara, İmaş Makine 52 metrekarelik standıyla katıldı. Türkiye’den ve dünyadan yüzü aşkın ziyaretçi firmayla birebir görüşmeler yapan İmaş, fuarda PLC kontrol özellikli makinelerini tanıtma fırsatı buldu.
Yeni teknolojilerle bütünleşmiş ürünlerini müşteri ve bayilerine tanıtmak amacıyla fuara katıldıklarını belirten İmaş Makine Genel Müdürü Mustafa Özdemir, “Pazardaki payımızı arttırarak, yeni müşteri ve bayilik anlaşmaları yapmak için fuara katıldık. Sektörün en büyük fuarlarından birisi olarak görülen EuroBLECH’te beklentilerimizin üstünde bir performans yakaladık. Standımıza olan ilginin büyüklüğü bizi çok mutlu etti. Önümüzdeki yıllarda uluslararası fuarlara daha çok katılarak ürünlerimizi dünyaya tanıtmayı ve yeni teknolojilerle bütünleştirdiğimiz makinelerimizi sektöre kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.
Saç levha işleme yapılan makineler, aletler ve sistemlere yatırım yapmaya hazır olan şirketler için en doğru donanımı temin etme konusunda ilk iletişim noktası olan fuar,  saç levha işleme teknolojisinin tedarikçileri ve üreticileri için, küresel bir boyutta iş merkezi konumunda bulunuyor.